Om oss

Bringere® er den første videobasert netthandel plattformen for alle. Her kjøper du fra forbrukere akkurat som deg.

Det du ser er hva du får på Bringere.no. Det er tillit, det er kvalitet uten sidestykke og et spesielt utvalg av produkter på tvers av kategorier satt sammen spesielt for deg med et dedikert kundeservice til å løse alle spørsmålene dine

Vi gir deg også friheten til å selge varer hjemme, og lar deg være vertskap for ditt eget streaming show og selge produkter som inspirerer.

Sammen gjør vi handel personlig igjen. Bli med i dag. Registrer din kanal, spill inn video og tjen penger.

Slik fungerer det enkelt forklart:

Du lager en kanal på bringere.no (Seere kan følge kanalen din). Du besøker vår showroom i Oslo eller noen av våre partner-butikker og finner plagg du liker. Du spiller inn video av produktene og sender den til oss.

Vi laster videoen opp på din kanal på bringere.no Seere kjøper produkt fra din video. Seer betaler for produktet. Vi mottar ordren på bestillingen. Ordren videresendes grossisten. Grossisten pakker og sender varen direkte ut til kunde. Vi betaler grossisten for varen Dibs betaler deg 100% av fortjenesten hver 10 dag.

Vi tar oss av alt det administrative som ordrebekreftelse, retur og bytte og holde kommunikasjon med kunden.  Det er fint hvis du følger også med på kommentarer, likes og følgere.

For eksempel:

Du selger en veske til 2.990 i kanalen din. Grossisten tar 300 kroner for den samme vesken. Gitt at kunden betaler frakt har du her tjent 2.690 kroner på ordren.

Hvilken pris skal du sette på produktene?

Du kan sette din egen pris. Det er ingenting i veien for at du kan legge ut en veske for salg til kroner 45.000, selv om grossisten selger samme veske til kun 2000 kroner. Problemet da er selvfølgelig at færre vil kjøpe den.


Har du lyst til å flytte inn? Ta kontakt ved å sende e-post til hei@bringere.no eller ved å ringe mob:97371430.